4 redenen om deel te nemen aan de BKRK-award

Wie op 6 februari de Knack Weekend ging halen in de krantenwinkel zag het alvast. De aankondiging van de BKRK-award! De BKRK-wedstrijd legt de focus op de combinatie tussen vakmanschap en ondernemerschap, met dit jaar het thema #Textiel.

Maar waarom zou je nu juist deelnemen? Wij zetten 4 redenen op een rijtje:

1) Maak kennis met de fantastische jury

De juryleden van de BKRK-award zijn niemand minder dan creatieve ontwerper Tim Van Steenbergen, zaakvoerder van Verilin, Ilse Dedeken, hoofdredactrice van Knack Weekend, Ruth Goossens, en managing director van Flanders DC, Pascal Cools.

Indien je als deelnemer tot de 10 geselecteerden geraakt, maak je kennis met hen tijdens de meet-en-greet.

2) Communicatie in Knack Weekend

Naast de juryleden zijn ook de partners van de BKRK-award niet de minste. Wie na het tweede jurymoment bij de drie genomineerden hoort, krijgt de kans om zijn of haar product/project/onderzoek uit te lichten in Knack Weekend, onze communicatiepartner.

3) Breid je professionele netwerk uit

Ook de andere partners, Flanders DC op vlak van ondernemerschap en MIA-H op vlak van het vakmanschap textiel, zijn belangrijke spelers. Ook met hen maak je kennis tijdens de meet-en-greet als je doorstoot na het eerste jurymoment. Op deze manier vergroot je je netwerk aanzienlijk.

4)  Persoonlijke uitnodiging voor het slotevenement

Op 10 oktober 2019 wordt de winnaar van deze wedstrijd bekend gemaakt. Iedereen die zich inschrijft en deelneemt aan de wedstrijd, ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.